Sivas’ta kış yok, bahar havası var

Sivas’ta kış yok, bahar havası var BHA – SİVAS Meteorolojik verilere göre, Sivas genellikle Ocak ayının ilk günlerinde sıfırın altında hava sıcaklıklarıyla mücadele ederken, bu yıl sıcaklık 0’ın üstünde 10 derece olarak ölçüldü. Bu durum, Sivaslıları şaşkına çevirdi ve tarihi kent meydanında sıcak havanın tadını çıkarmaya yönlendirdi. Sivaslılar, bu sıcak havayı alışılmadık bulduklarını ifade ederek...

Sivas’ta kış yok, bahar havası var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ta kış yok, bahar havası var

BHA – SİVAS

Meteorolojik verilere göre, Sivas genellikle Ocak ayının ilk günlerinde sıfırın altında hava sıcaklıklarıyla mücadele ederken, bu yıl sıcaklık 0’ın üstünde 10 derece olarak ölçüldü. Bu durum, Sivaslıları şaşkına çevirdi ve tarihi kent meydanında sıcak havanın tadını çıkarmaya yönlendirdi.

Sivas'ta kış yok, bahar havası var

Sivaslılar, bu sıcak havayı alışılmadık bulduklarını ifade ederek eski kışların geride kaldığını düşündüklerini belirttiler. Ancak, bazı vatandaşlar bu durumu endişe verici bir gelişme olarak gördüler. Şükrü Atalay, “Sivas’a kış gelmeyeceğini düşündüğünü” ifade ederken, Cihat Elden ise geçmiş yıllara kıyasla bu sıcak havanın beklenmedik olduğunu vurguladı.

Sivas'ta kış yok, bahar havası var

Tropik iklimlere doğru evriliyor

Sivaslılar, yaşadıkları böylesi sıcak bir Ocak ayının, iklim değişikliğinin ciddiyetini gösterdiğini düşünüyor. Gülten Aktı, 56 yaşında olmasına rağmen böyle bir durumu hiç yaşamadığını söylerken, Ramazan Yardımcı da Sivas’ın tropik iklimlere doğru evrildiği fikrini dile getirdi.

Sivaslılar, bu beklenmedik sıcaklığın olası tehlikelerine dikkat çekerken, gelecekteki iklim değişiklikleri konusunda endişeli olduklarını belirtiyorlar.

Sivas’ta kış yok, bahar havası var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.